Over ons

Van inspectie naar verklaring vloeistofdichte voorziening

In toenemende mate worden door de overheid eisen gesteld aan de (periodieke) beoordeling van vloeistofdichte voorzieningen. Deze eisen zijn opgenomen in vergunningen Wet milieubeheer en het Activiteitenbesluit of BARIM (Besluit Algemene Regels Inrichtingen Milieubeheer).

Een (periodieke) beoordeling begint met het inspecteren van uw vloeistofdichte voorziening. Uiteraard door Antea Inspection B.V., want wij zijn hiervoor geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie volgens de norm ISO/IEC 17020. De accreditatie stelt hoge eisen aan de onafhankelijkheid van het inspectiebureau en de inspecteurs. Onze accreditatie is bij de Raad voor Accreditatie bekend onder registratienummer I217. Ons certificaat is via onderstaande link te dowloaden op de site van de Raad van Accreditatie.

https://www.rva.nl/scopes/details/I217

                                     

Daarnaast is Antea Group Inspection aangesloten bij de stichting ODI/VDV (onafhankelijke deskundige inspecteurs voor vloeistofdichte voorzieningen). De kwaliteit van de door Antea Group Inspection uitgevoerde inspecties zijn hierdoor geborgd en in heel Nederland erkend.

 

Deel deze inhoud op